An architectual CG solution provider with trust & honor

As the house by his age was with small separate rooms we demolished them in order to create bigger space and avoid have small rooms with a lot of doors to win space.I remove the old marble tiles from the floor and place them again following as much as possible the aesthetic of the house. In the living area we kept the wall with the stones on the fireplace creating shelves from stone to demonstrate a collection of decorative items working on green colours. The basement which was a warehouse, turned it to a relaxing place with a wine cellar, an auxiliary Kitchen of wooden tiles same as the floor and a TV area with screen immersed in the library. It is a livable place like the main floor displaying / showing the stone wall .

Moon Bay House-Italy